Hoppet försvann med urinen

BIM -1 och ett negativt CB. Nu vågar jag faktiskt inte hoppas längre. Borde aldrig ha tagit det där testet. Blir så jäkla less på att det inte tar sig. Jag vet att det inte är för sent än. Jag ska ju trots allt ha mens först i morgon, men ändå.. Försöker släppa all stress som kommer när man planerar barn, men det är inte lätt. Önskar jag kunde ta alla negativa tester med en klackspark också, men det gör ont! Så otroligt ont!

Kommentarer
Postat av: kottkott

Oroa dig inte, du får nog ett plus så småningom! Jag vet att det är svårt att försöka tänka på något annat än just det. Speciellt inte eftersom jag babblar om det med dig hela tiden, men jag är så nyfiken och är lite hjärntvättad med graviditeter och bebisar just nu. hihi. Men kanske du kan försöka att sluta tänka på det liite och istället skaffa en bebis om några månader med mig och M.. ;) Har pratat om att skaffa en till om några månader. En som kanske skulle kunna bli en 10-10-2010 :)



Kram!

2009-07-07 @ 08:29:39
Postat av: Barnaskaran - längtan efter + och tiden efter

Kottkott: Ja, tror jag ger upp och låter det bli som det blir. Det är ju inte lätt förstås, tanken kommer ju alltid att finnas där. Visst, jag ska ju ha mens först imorgon, men jag känner att det på väg. Måste springa och kolla hela tiden för det känns som det rinner ;)

Kram!

2009-07-07 @ 11:41:44
URL: http://barnaskaran.blogg.se/
Postat av: kottkott

Ja det är ju bäst så. Att försöka att leva så naturligt som möjligt utan att tänka på det, för då blir ju mindre stress och "bättre spermier" he he..



Hoppas vi får samtidigt, det skulle vara kul :)

2009-07-07 @ 12:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0